web analytics

Läs boken ”Överlevnad – för samhället och människorna”

Köp boken som avslöjar samhällets utmaningar och berättar om lycka – nu ute på marknaden. Författare är journalisten och historikern Oskar Brandt.

 

  • Varför började välfärden i Sverige monteras ned från 70-talet?
  • Kan alla få arbete?
  • Hur ger vi folk råd att bo?
  • Klimatet – hur räddar vi det?
  • Må bra i ett utmanande samhälle, går det?

Den nyutgivna boken vill väcka diskussion om samhället och livet. Läs recensionen av Lars Gahrn, fil. dr. i historia, här!

Köp helst boken på  Books on Demand. Den är billigast där om du väljer långsam leverans.

Eller köp den på Adlibris.

Du kan också köpa den på Bokus.

Läs mer på
https://www.oskarbrandt.com/forfattarskap

 

 

 

Citat från twitterkontot för Sven-Eric Liedman, professor emeritus i idé- och lärdomshistoria: 09:30 2021-03-08 "Överlevnad - för samhället och människorna" är en fin liten bok av Oskar Brandt. Den är en fin sammangjutning av personligt och samhälleligt, av känsla och tanke. (Books on Demand) Sven-Eric Liedman @svenericliedman · 09:30 2021-03-08 Brandt tillhör de många som farit illa i det kalla nyliberala samhälle som tagit form under de senaste årtiondena, nu ytterligare tillspetsat av olika obehagliga nynationalistiska strömningar, konspirationsteorier och jag vet inte vad. Sven-Eric Liedman @svenericliedman · 09:30 2021-03-08 Jag hoppas verkligen att Oskar Brandts bok ska få den uppmärksamhet den förtjänar. Läs originaltweetsen på https://twitter.com/svenericliedman

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.