Copywriter Göteborg

Bild på Oskar Brandt, din glade och erfarne skribent Göteborg.
Oskar Brandt – copywriter Göteborg med ord för din nytta.

Ord för din nytta

Copywriter Göteborg: Vilka behov löser ditt företag? Här har du en slagkraftig copywriter. Alltså, jag får dig att nå ut. Jag kan och vill arbeta halvtid. Ja just det,  kontakta mig!

Några ord som säljer

Copywriter Göteborg

Namnet är Oskar Brandt. Alltså nu är jag journalist i Göteborg. Med ansvar som ett slags copywriter vid Göteborgs naturhistoriska museum 2022, kom mina notiser kom på Naturhistoriska alltid in i GP Guiden trots stor konkurrens. På kommunikationsbyrån 12.00 skrev jag mycket storytelling. Insatta läsare har hört av sig och uppskattat mina texter då jag var på Mölndals museum och  Göteborgs universitet. På Göteborgs-Posten fick mina artiklar framträdande placeringar. Kontakta mig!

Oskar Brandts CV.
Mitt CV – klicka på bilden

Levererar sedan 2001

Sammanfattningsvis har jag löst problem för reklambyrån Xtrovert Media, Göteborgs universitet, Chalmers, Göteborgs Stad, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Svenska Ostindiska Companiet, Mölndals Museum, Positiva Pengar,  och DirektPress.

Kunskaper i juridik

I synnerhet har mina år som copywriter Göteborg och ett år när jag studerade juridik gett mig en förståelse för att skapa nytta. Följaktligen, kontakta mig!

Bild på Oskar Brandt - din copywriter Göteborg som löser problem.
Oskar Brandt – din copywriter Göteborg som löser problem.

Flytande på svenska och engelska

Efter studier i Wales och Göteborg på universitet, är jag flytande på svenska och engelska. Min franska är mycket god och latinet excellent.

Därtill har jag också erfarenhet av att leda studiecirklar och hålla föredrag om historia.

Ja, just det – kontakta mig!

Toppar ofta Google med SEO

Du hittar ofta min sida högt upp på historiejournalist. Upptäck mer om mig på www.oskarbrandt.com om ni behöver ord som säljer nytta. Jag kan WordPress, fotografera, grunderna i layout och har prövat på att göra film.

Samarbetsvillig

Som medarbetare är jag lättsam, filosofisk, resultatinriktad, samarbetsorienterad, kreativ, självgående och flexibel. Ni kan få lönebidrag. Jag har goda arbetsbetyg.

Sammanfattningsvis, kontakta mig!

Allt det bästa,

Oskar Brandt