Skribent Göteborg

Bild på Oskar Brandt, din glade och erfarne skribent Göteborg.
Oskar Brandt – din glade och erfarne skribent Göteborg.

Skall något skrivas?

Skribent Göteborg: Söker du en erfaren, resultatinriktad och social skribent i Göteborg? Halvtid är det jag vill arbeta. Alltså,  ta kontakt med mig!

Tre texter

Skribent Göteborg

Alltså, mitt namn är Oskar Brandt. Nu är jag skribent i Göteborg ibland för tidskrifterna SocialPolitik, Parabol och Rörelsen. Mina ord hjälper berättar om hur samhället, människor och företag möter varandra och berikar varandra. Mitt år på juristprogrammet vid Handelshögskolan på Göteborgs universitet har gett mig en grundläggande förståelse för lärt mig hur affärer och kontakter med myndigheter går till. Följaktligen, kontakta mig!

Oskar Brandts CV.
Mitt CV – klicka på bilden

14 års erfarenhet

Tidigare arbetsplatser är Göteborgs universitet, Chalmers, Göteborgs Stad, kommunikationsbyrån 12.00, Svenska Ostindiska Companiet, Mölndals Museum, Positiva Pengar, reklambyrån Xtrovert Media, Flamman och DirektPress.

Prisad författare

Därtill har min bok om Sveriges historia och utmaningar sedan 1970 fått pris av Sven-Eric Liedman, professor i idé- och lärdomshistoria, samt av Ulf Bjereld, professor i statsvetenskap.

 

Bild på Oskar Brandt - din glade, erfarne skribent Göteborg
Oskar Brandt – din skribent Göteborg som löser problem.

Mycket god svenska samt engelska

Efter studier i Göteborg och Storbritannien på universitet, är jag flytande på svenska och engelska. Min franska är mycket god och latinet excellent.

Jag  talar inför grupp bland annat om historia och har lett studiecirklar.

Ja, just det – kontakta mig!

SEO-optimering

Googlar du på mig, brukar jag dyka upp på en bra plats på termen samhällsjournalist. Vill du få reda på mer om mig, så besök www.oskarbrandt.com. Jag kan WordPress, ta bilder, grunderna i grafisk design och har testat att göra film.

Flexibel

Till sist, som medarbetare är jag lätt att samarbeta med, analytisk, målinriktad, innovativ, självständig och flexibel. Företaget kan också dra nytta av lönebidrag. Jag har starka rekommendationer och goda arbetsbetyg. arbetsbetyg.

Sammanfattningsvis, kontakta mig!

Med vänlig hälsning,

Oskar Brandt