Kommunikatör Göteborg

Bild på Oskar Brandt, din glade och erfarne kommunikatör Göteborg.
Oskar Brandt – din glade och erfarne kommunikatör Göteborg.

Vill du nå ut?

Kommunikatör Göteborg: Söker du en välmeriterad, målmedveten och social kommunikatör i Göteborg? Jag kan och vill arbeta halvtid. I så fall,  kontakta mig!

Utbudsmarknadsföring

Kommunikatör Göteborg

Mitt namn är Oskar Brandt. Nu skriver jag som journalist Göteborg ibland för tidskrifterna SocialPolitik, Parabol och Rörelsen. Under 2015-2020 var jag kommunikatör Göteborg (informatör) vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. 2022 var jag redaktör vid Göteborgs naturhistoriska museum. Märk väl att mina notiser kom på Naturhistoriska alltid in i GP Guiden trots stor konkurrens. När jag var på Mölndals museum, lade jag upp och genomförde framgångsrika kommunikationsstrategier. På det museet och vid Göteborgs universitet hörde professionella läsare av sig och hyllade mina texter. På Göteborgs-Posten hamnade mina alster ofta i vänsterkrysset. Kontakta mig!

Oskar Brandts CV.
Mitt CV – klicka på bilden

Bred och lång erfarenhet

Därtill är verksamheter där jag varit är Göteborgs universitet, Chalmers, Göteborgs Stad, kommunikationsbyrån 12.00, Svenska Ostindiska Companiet, Mölndals Museum, Positiva Pengar, reklambyrån Xtrovert Media, Flamman och DirektPress.

Prisad författare

Därtill har min bok om Sveriges stora förändringar sedan 1970 har fått pris av Sven-Eric Liedman, professor i idé- och lärdomshistoria, samt av Ulf Bjereld, professor i statsvetenskap.

I synnerhet har mina år som kommunikatör Göteborg och mina ett års avklarade studier på juristprogrammet vid Handelshögskolan på Göteborgs universitet har gett mig grundkunskaper i avtals- och arbetsmiljörätt. Följaktligen, kontakta mig!

Bild på Oskar Brandt - din kommunikatör Göteborg som löser problem.
Oskar Brandt – din kommunikatör Göteborg som löser problem.

Mycket god svenska och engelska

Efter studier i U.K. och Göteborg på universitet, är jag flytande på svenska och engelska. Min franska är av mycket fin kvalitet och latinet excellent.

Därtill har jag också erfarenhet av att leda studiecirklar och hålla föredrag om historia.

Ja, just det – kontakta mig!

SEO-optimering

Vidare finns min hemsida högt upp på sökordet samhällsjournalist. Läs gärna om mig på www.oskarbrandt.com om ni behöver en glad och framåt kollega. Jag kan WordPress, fotografera, grunderna i grafisk design och har prövat på att göra film.

Samarbetsvillig

Slutligen som medarbetare är jag lättsam, filosofisk, resultatinriktad, samarbetsorienterad, kreativ, självgående och flexibel. Ni kan få lönebidrag. Jag har goda arbetsbetyg.

Sammanfattningsvis, kontakta mig!

Med vänlig hälsning,

Oskar Brandt