Waynes kamp mot orättvisor

Wayne Coetzee hamnade via kärleken på en doktorandutbildning i Göteborg. Där kan han reflektera över skillnader och likheter mellan Sverige och barndomens Sydafrika. Att apartheid tog slut var underbart, men ANC visade sig korrupt. I Sydafrika finns rasism men också fördomar mot vita arbetare som Coetzee. Coetzees stora bokintresse sedan barndomen tog honom på en resa genom världen och samhället.
Wayne Coetzee hamnade via kärleken på en doktorandutbildning i Göteborg. Där kan han reflektera över sin klassresa och skillnader samt  likheter mellan Sverige och barndomens Sydafrika. Att apartheid tog slut var underbart, men ANC visade sig korrupt. I Sydafrika finns rasism men också fördomar mot vita arbetare som Coetzee. Coetzees stora bokintresse sedan barndomen tog honom på en resa genom världen och samhället. Klicka på bilden för att läsa mer!

You may also like